« Terug
Nieuwe plekken vrij op ZOLDER!

Nieuwe plekken vrij op ZOLDER!

Het is gebeurd! Wat we met ZOLDER als doel voor ogen hadden, is voor de een feit. De eerste jonge start-ups zijn klaar om het nest te verlaten. Ideeën, doelen en plannen kregen vorm, websites gingen online, eerste opdrachten liepen binnen, …

Als eerste ZOLDER bewoners EVER gingen Matthijs en Simon van ‘Matthijs & Simon’ naar SPACED, een eigenwijze start-up met een logo, naam, visie, methodiek, netwerk en eerste klanten. Op ZOLDER vonden ze in RBLS hun ideale partner in crime & pleasure. Deze drie boys herdacht hun online identiteit, begonnen aan een die hard businessplan, gaven hun eerste workshops & haalden een eerste grote case binnen. Nadat SPACED & RBLS samen een 50uur hackaton overleefden, werd het tijd voor nieuwe en bredere horizonten. Samen vonden ze een nieuwe plek om hun eigen ding verder uit te bouwen.

Dit betekent dus dat er plaatsen vrij komen op ZOLDER. En wat voor! Naast een plek in het hart van Antwerpen, waar we jonge starters conceptueel, inhoudelijk & praktisch een stap verder duwen via brede ondersteuning, willen we met ZOLDER ook focussen op maatschappelijke relevantie, duurzaam en sociaal ondernemen, visie en engagement.

Dus, to the point, ben je een startende ondernemer of organisatie in Antwerpen die wel een skyrocking (letterlijk) werkplek, netwerk en ondersteuning kan gebruiken? Mail of bel huisBAAS Esther of spring gewoon even binnen!

ZOLDER – Kavka
Ouden 14
2000 Antwerpen
Esther@baasbaas.be
0476 57 34 36