« Terug
Lisa Lefever

Lisa Lefever (29)

Copywriter Palabra

Wat is Palabra?

Palabra is Spaans voor ‘woord’ en de naam m’n eigen schrijfbedrijf, waarmee ik zo snel en zo direct mogelijk teksten aan mijn klanten bezorg. Dat kan gaan van rake slogans en korte blogposts tot uitvoerige persberichten en lekker lange interviews. Elke tekst is een dialoog. Hij spreekt voor zich … en voor m’n klanten. Een directe tekst zet aan tot dialoog en actie. Die actie is niet altijd kopen, maar kan ook liken, volgen of delen zijn. Je merkt het al: ik schrijf niet alleen, maar denk ook mee.

Wanneer ben je gestart als zelfstandige?

1 juni 2014

Waarom ben je gestart als zelfstandige?

Omdat ik na drie jobs van minder dan een jaar besefte dat ik niet meer voor een baas wou werken, maar gewoon m’n eigen baas wou zijn.

Hoe heeft BAAS geholpen in de ontwikkeling van je onderneming? 

BAAS heeft me op twee niveaus geholpen: in eerste instantie door alle praktische info te verzamelen en behapbaar te presenteren tijdens verschillende infosessies (bv. businessplan opstellen, sociale zekerheid fixen, je aansluiten bij een professioneel netwerk, …) en in tweede instantie door me in contact te brengen met andere jonge ondernemers.

Wat zijn de plannen voor volgende jaren?  

Mijn eerste werknemer aannemen. #spannend.

Heb je nog tips voor andere jonge ondernemers? 

Je omgeving vindt altijd wel ’n reden om je te vertellen dat je toch beter geen ondernemer moet worden (bv. die onzekerheid, dat lage pensioen) maar voor elke ongegronde reden zijn er zo veel gegronde redenen om wél te ondernemen: meer creativiteit en vrijheid, nieuwe ontmoetingen en kansen… Kortom: doe gewoon je goesting en laat je omringen door gedreven mede-ondernemers. Via BAAS, bijvoorbeeld!