« Terug
Laurens Van Lieshout

Laurens Van Lieshout (29)

Hey Hello Antwerp Port tours

Wat is HeyHello?

HeyHello is in eerste plaats een multimediaal productiebureau met als belangrijkste focus de vormgeving van een heldere multimediale communicatie. Deze activiteit ben ik gestart met Antwerp Port Tours, een showcase. Met dit project worden ontoegankelijke activiteiten zichtbaar gemaakt en krijgen de onbekende havenarbeiders een gezicht. Dit alles in een coherente en verteerbare verhaalstructuur dankzij het gebruik van interactieve tablets: een krachtig concept met lovende reacties. Bovendien verwerken we feedback van onze passagiers voor de bedrijven die aan bod komen: een heldere communicatie in twee richtingen.

Wanneer ben je gestart als zelfstandige?

In de zomer van 2014.

Waarom?

Om ambities en dromen waar te maken. 

HOE HEEFT BAAS GEHOLPEN IN DE ONTWIKKELING VAN JE ONDERNEMING? 

BAAS is voor mij in eerste plaats een plek voor inspiratie en reflectie. Ik was al opgestart toen ik bij BAAS terecht kwam, dus ik had geen nood meer aan kantoorruimte of advies over de keuze tussen rechtsvorm e.d. Wél aan een onpartijdige denktank om ideeën en oplossingen voor obstakels te bespreken: dat is exact wat ik vond bij BAAS.

WAT ZIJN DE PLANNEN VOOR VOLGENDE JAREN?

Allereerst moet Antwerp Port Tours op eigen benen staan. Samenwerkingen met o.a. Studio 100 Flandria, de Stad Antwerpen en dienst Toerisme Beveren funderen de voorspelling dat dit moet lukken in 2016. Tegelijk start de ontwikkeling van nieuwe concepten, in eerste fase gebaseerd op APT.

HEB JE NOG TIPS VOOR ANDERE JONGE ONDERNEMERS? 

Houd het hoofd koel, neem geen onberekende risico’s en communiceer zo veel en intens als mogelijk met familie, vrienden, klanten én concurrenten.