« Terug
Joris Cox

Joris Cox (22)

Tuinaannemer Het groene genoegen

Beschrijf je onderneming

Het groene genoegen is een onderneming dat zich toelegt op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en groene zones dit voor zowel particulieren als bedrijven. Hierbij kunnen wij uw bestaande tuin een regelmatig onderhoud geven zodat u enkel nog maar hoeft te genieten of 2 keer per jaar uw tuin een groot onderhoud geven. Wij kunnen ook uw ideeën en wensen uitwerken en dit op een bestaande als nog niet bestaande tuin. Het groene genoegen maakt zo van uw tuin of groene zone de perfecte plaats voor uw activiteiten en ontspanning.

Wanneer ben je gestart met je onderneming?

16 maart 2015

Waarom ben je gestart?

Al van kleins af had ik een passie voor het werken in de tuin en alles wat erbij komt kijken. Ook ben ik altijd al ondernemend geweest en vind ik persoonlijk contact met klanten en hun wensen en ideeën uitvoeren, plezant omdat je zo van een braakliggend terrein een mooie tuin kunt maken. Starten als zelfstandige tuinaannemer was dus een logische keuzen om deze zaken te kunnen combineren.

Hoe heeft BAAS je geholpen?

Door mij in contact te brengen met andere jonge startende ondernemers en zo ideeën te kunnen uitwisselen.Ook van hun georganiseerde sessies kan je veel bijleren.

Wat zijn de toekomstplannen?

De eerste volgende stap is het worden van tuinaannemer in hoofdberoep. Ook het machinepark uitbreiden om zo nog beter de werken te kunnen uitvoeren, staat hoog op de lijst.

Tips voor andere jonge ondernemers

Bekijk de haalbaarheid van je idee en ga ervoor. Omring je ook door personen die je steunen in het worden van ondernemer maar zorg dat ze een kritische kijk blijven behouden. Spreek ook eens een jonge ondernemer aan. Deze kan nog meer tips en tricks bezorgen.