« Terug
Helena en Eleni letten op katten, honden en huizen

Helena en Eleni letten op katten, honden en huizen

Helena Wouters (22) en Eleni Papadimitriou (26) schreven zich vorig jaar in voor het pril-ideetraject van BAAS met hun onderneming Catweazle.

VERTEL EENS WAT OVER JULLIE ONDERNEMING?

Catweazle biedt de leukste en uniekste pet & house sitting services aan als mensen op vakantie zijn of simpelweg even niet voor hun huisdier kunnen zorgen door het drukke stadsleven. We make the extra (s)mile. Een skype-sessie met je huisdier? Medicatie toedienen of zelfs het vuilnis buiten zetten? Alles kan! Bovendien maken we ook zelf leuke hebbedingetjes voor viervoeters én hun baasjes. Daarmee verwennen we onze vaste klanten graag.

WAT HEBBEN JULLIE HET AFGELOPEN JAAR GELEERD?

We leerden het voorbije jaar enorm veel. Zo leerden we een businessplan opstellen, de juiste prijs bepalen voor onze diensten, gas geven en gas terugnemen wanneer nodig. Maar we leerden vooral dat onze passie ligt bij het dag in dag uit gelukkig maken van dieren en hun baasjes. Daarbij blijven we ons de vraag stellen hoe we zo persoonlijk én efficiënt mogelijk kunnen werken. Dankzij de BAAS-pop-up, een BAASwinkel waarin verschillende jonge ondernemers hun werk voorstelden, ontdekten we dat onze huisgemaakte kattensnoepjes en zelfontworpen beestige kleding in de smaak vielen. Reden te meer om daarmee verder te gaan. Daarom besloten we met een aantal mede-BAAS’ers om afgelopen kerstperiode opnieuw een pop-up te openen onder de naam The Beginning.

HOE ZIEN DE PLANNEN VOOR 2017 ERUIT?

In de nabije toekomst willen we vooral ons klantenbestand verder uitbreiden. We hadden het geluk dat onze eerste klanten tevreden waren en meteen vaste klanten werden. Dat geeft een enorme boost. Omdat wij als pet sitters bij mensen aan huis komen, is het belangrijk om vertrouwen te winnen. Over al die zaken hebben we een aantal toffe dingen bedacht die we snel willen uitproberen. Als we in 2018 kunnen zeggen dat ons klantenbestand vervijfvoudigd is en dat Catweazle een écht begrip is geworden onder de Antwerpse dierenliefhebbers, zullen we heel tevreden zijn. Op die manier kunnen we sparen voor de andere grootse plannen die we nog hebben!

Meer info over Catweazle? Check de Facebookpagina.

Zelf meedoen aan de BAAS-trajecten? Schrijf je dan nu in!