« Terug
Geert Pieters

Geert Pieters (31)

Grafisch Vormgever Beard and Bones

Waar ben je juist mee bezig?
Mijn bedrijf is Beard and Bones. Hiermee wil ik een nieuwe weg inslaan om België beter grafisch en fotografisch op de kaart te zetten. Ik werk voornamelijk voor startups en KMO’s, exact de bedrijven die een huisstijl en fotografie nodig hebben.

Hoe ben je op het idee gekomen?
Het idee om freelance designer te worden was er al een tijdje. Omdat ik altijd de passie en drive heb gehad om mijn eigen grafische stijl uit te werken. Dus was de freelance weg de meest uitgesproken voor mij.

Ben je al moeilijkheden tegengekomen?
Zeker, in mijn opstartfase ben ik een bedrijf tegengekomen dat me vertelde dat ze me echt nodig hadden en zelfs al een datum hadden vastgezet zodat ik er kon komen werken (als freelancer). Toen de datum naderde stopte evenwel de volledige communicatiestroom en werd er plots gezegd dat ze van niets wisten. Achter hetzelfde bedrijf heb ik ook meer dan 3 maanden moeten zitten om de betaling van mijn fee rond te krijgen. Vanaf nu werk ik niet meer voor bedrijven waarbij ik voel dat er iets niet in orde is.

Wat was je hoogtepunt tot nu toe?
Mijn hoogtepunt staat er aan te komen. Ik ben volop in onderhandeling met een in LA gevestigd Australisch bedrijf, en blijkbaar een grote speler in de Australische modewereld.

Wat staat er op de planning voor het komende jaar?
Mijn imperium verder uitbouwen en mezelf voorbereiden voor uiteindelijke world domination. Ik hoop op mijn elan voort te kunnen gaan en maand na maand betere opdrachten binnen te halen en meer mensen van mijn kunnen te overtuigen.

 

Wil je meer weter over Geert en zijn onderneming? Neem dan een kijkje op beardandbones.com