« Terug
BAAS zkt nieuwe projectheld(in)!

BAAS zkt nieuwe projectheld(in)!

BAAS allround projectheld / heldin

BAAS inspireert, stimuleert en ondersteunt ondernemende jongeren. BAAS creëert ruimte voor jonge ondernemers om van een droom of idee een eigen onderneming te maken. Geen idee is te gek en geen sector te vreemd. BAAS is een netwerk en steunt op expertise van haar partners. BAAS brengt je in contact met de juiste informatie en organisaties. BAAS triggert je  om te springen en je kans te grijpen, om je te engageren en telkens die éne stap verder te gaan, om naar het volgende niveau te stijgen.

Kavka vzw

Kavka levert een belangrijke bijdrage in de culturele, maatschappelijke en economische ontwikkeling van jongeren. Kavka biedt een veilige omgeving waar ze kunnen experimenteren, verantwoordelijkheid opnemen en talenten ontwikkelen. Geloof in jongeren en diversiteit staan hier centraal.

Functieomschrijving

Kavka zoekt een projectmedewerker die de uitdaging aangaat om de BAAS projecten mee te realiseren. Je zet je organisatorisch, communicatief en sociaal talent in om de BAAS projecten – en meer specifiek de BAAS trajecten met campagne, voortrajecten en het event – tot een succes te maken en de werking te ondersteunen. Je komt terecht in een zeer klein, jong en dynamisch BAAS-team.

Verantwoordelijkheden en taken

-Je staat in voor de uitvoering van het project “BAAS-trajecten”. Je creëert mee het kader en staat in voor de uitwerking en opvolging van het project.

-Je staat in voor de voorbereiding en productie van de sessies tijdens de BAAS voortrajecten.

-Je organiseert het BAAS-event op 22 april.

-Je vergaart aan de lopende band content en weet hoe je deze moet verspreiden.

-Je bent het aanspreekpunt voor de deelnemers.

-Je zet acties op rond het thema “jongeren en ondernemerschap”.

-Je speelt in op de ondernemerschapsnoden van jongeren met diverse achtergronden.

-Je onderhoudt het netwerk van partners.


Profiel:

-Je weet jongeren te inspireren en te motiveren en houdt rekening met het groepsproces. Je legt gemakkelijk contacten met jongeren en kan deze ook goed onderhouden.

-Je werkt zelfstandig en neemt je initiatief, m.a.w. je bent ondernemend.

-Je bent een netwerker in hart en nieren, onderhoudt contacten en neemt de nodige initiatieven om mensen bij elkaar te brengen.

-Je schuwt geen administratieve taken en werkt nauwkeurig.

-Je eigen ondernemersambities hoeven je niet tegen te houden om te solliciteren voor deze functie.

 

Bekijk de volledige vacature op www.kavka.be