« Terug
Arne Van der Ven & Jonathan Mincier

Arne Van der Ven & Jonathan Mincier (24)

Qwartz Videomapping

Kan je wat meer vertellen over je bedrijf?

Qwartz is gespecialiseerd in videomapping, live visuals en creatief geanimeerd artwork.
De samenkomst van technologie en kunst zorgen voor een spectaculair effect.

Qwartz is ontstaan vanuit de nood om een evenement unieker te maken. Hoe kunnen we het onderscheid hierin bieden om jouw evenement een rijkere visuele ervaring te geven? Om deze doelstellingen te bereiken zijn wij gestart met live visuals te projecteren op 3D constructies. Deze constructies zijn modulair waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Qwartz neemt je mee in de sfeer van een event en speelt in op de belevenis van je klant.

Hoe heeft BAAS je geholpen in de ontwikkeling van je onderneming?

Baas heeft ons geholpen met informatie te bezorgen over bedrijfsstructuren. Daarnaast dachten ze mee over de toekomst en welke stappen we hierin moesten nemen. 

Waarom ben je zelfstandige geworden?

Zelfstandige worden was voor ons een logische stap in ons verhaal. Facturen kunnen uitschrijven was voor ons daarin heel belangrijk. Daarnaast zelf je ding kunnen doen maakte dat we de stap om zelfstandige te worden hebben gemaakt. 

Wat zijn de toekomstplannen?

Het verhaal van project of de belevenis ervan meer in de kijker zetten doormiddel van videomapping. Qwartz gaan uitwerken tot een merk dat kunst brengt in de vorm van lichtinstallaties. 

Heb je tips voor andere jonge ondernemers?

Zit samen met mensen waaraan je jouw project of idee kunt voorstellen. Luister naar hun advies en ga er dan gewoon de volle 100% voor.